Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı birini tabuta koymak

Rüyada canlı birini tabuta koymak

Rüyada canlı birini tabuta koymak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak rahatsızlıkların son bulacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada birini tabuta koymak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendini tabuta koymak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada canlı tabuta girmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, ekmeğinin artacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments