Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tabuta koymak

Rüyada kendini tabuta koymak

Rüyada kendini tabuta koymak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini tabuta koymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini tabuta koymak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada canlı birini tabuta koymak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak parasal krizler yaşanacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tabuta görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments