Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü tabuta koymak

Rüyada ölüyü tabuta koymak

Rüyada ölüyü tabuta koymak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Rüyada ölüyü tabuta koymak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabuta koymak onlara çok bağlı olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Rüyada kendini tabuta koymak ferah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, çok para kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı birini tabuta koymak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada birini tabuta koymak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü tabutta görmek planlarının bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments