Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin tabutunu taşımak

Rüyada annenin tabutunu taşımak

Rüyada annenin tabutunu taşımak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Rüyada annenin tabutunu taşımak işini büyüteceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada asker tabutu taşımak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak gözyaşına boğulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin tabutunu taşımak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak güzel haberler alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada ölü tabutu taşımak şansın kaçacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments