Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu tabuta koymak

Rüyada çocuğunu tabuta koymak

Rüyada çocuğunu tabuta koymak bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi tabuta koymak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini tabuta koymak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kendini tabuta koymak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada canlı birini tabuta koymak içinin hafifleyeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ticarette şansının düşeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek üzüleceğine, yıkılacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments