Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tabuta koymak

Rüyada birini tabuta koymak

Rüyada birini tabuta koymak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ağız tadına kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Rüyada birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada anneyi tabuta koymak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tabuta koymak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kendini tabuta koymak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntıya düşüreceğine delalettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Rüyada tabutun taşındığını görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments