Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini tabuta koymak

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada birini tabuta koymak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyi tabuta koymak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini tabuta koymak büyük sorunlar yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak huzur getirecek birinin çıkacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments