Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan aşağı atlamak

Rüyada binadan aşağı atlamak

Rüyada binadan aşağı atlamak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, zenginlik içinde olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Rüyada binadan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

Rüyada binadan aşağı atlamak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kafa dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, başının derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, daima zinde ve genç kalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan aşağı inmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak afiyette giden düzeninden olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada binadan aşağıya düşmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, borç ödemeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments