Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden aşağıya atlamak

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendi işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, dargınların barışacağına, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada camdan aşağı atlamak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden aşağı atlamak bazı kişilerin kalbini kıracağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada dağdan aşağı atlamak refah düzeyinin artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, ruhunu güzelleştireceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden aşağı atlamak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments