Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan aşağı atlamak

Rüyada camdan aşağı atlamak

Rüyada camdan aşağı atlamak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada camdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada camdan aşağı atlamak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada camdan aşağıya atlamak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak hayırlı bir hayat süreceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments