Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan aşağı atlamak

Rüyada duvardan aşağı atlamak

Rüyada duvardan aşağı atlamak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, malların çoğalacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalettir.

Rüyada duvardan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada duvardan aşağı atlamak strese gireceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak onuruna ve şerefine leke süreceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulur.

Rüyada binadan aşağı atlamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden aşağıya atlamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak itibarını geri kazanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments