Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, içine kapanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, üzüntülerini bölüşeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kurbağa görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek sevdiklerine kavuşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments