Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde timsah yavrusu görmek

Rüyada evde timsah yavrusu görmek

Rüyada evde timsah yavrusu görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, parasal durumun düzeltileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Rüyada evde yavru timsah görmek işlerin aksayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Rüyada yavru timsah beslemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işarettir.

Rüyada timsah yavrusu yemek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru timsah öldürmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments