Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru timsah öldürmek

Rüyada yavru timsah öldürmek

Rüyada yavru timsah öldürmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada yavru timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada yavru timsah öldürmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrusu beslemek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yavru timsah görmek kişinin her işi severek yapacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada yavru timsahlar görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments