Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda timsah yavrusu görmek

Rüyada suda timsah yavrusu görmek

Rüyada suda timsah yavrusu görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayatın pahalılaşmasına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada timsahı suda görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada suda timsah öldürmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah suda görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, güzel ameller işleyeceğine işaret eder.

Rüyada suda timsah görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda timsah görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hastalıklarının son bulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzen timsah görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments