Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yavru timsah beslemek

Rüyada evde yavru timsah beslemek

Rüyada evde yavru timsah beslemek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada evde yavru timsah beslemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yavru timsah beslemek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu beslemek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine rivayet eder.

Rüyada evde timsah beslemek bazı adımlar atacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada evde yavru timsah görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada timsah beslediğini görmek kendisini geliştireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada timsah beslemek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kazanılan paranın artacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments