Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru timsah beslemek

Rüyada yavru timsah beslemek

Rüyada yavru timsah beslemek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yeni bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına rivayet eder.

Rüyada yavru timsah beslemek gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada evde yavru timsah beslemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsah beslemek saygının ve iletişimin bozulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada evde timsah beslemek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada timsah beslemek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Rüyada timsah beslediğini görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin düzene gireceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsahlar görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments