Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yavru timsah görmek

Rüyada denizde yavru timsah görmek

Rüyada denizde yavru timsah görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada denizde yavru timsah gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada denizde yavru timsah görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada yavru timsah beslemek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu beslemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada yavru timsah görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil timsah yavrusu görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments