Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yavru timsah görmek

Rüyada evde yavru timsah görmek

Rüyada evde yavru timsah görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalettir.

Rüyada evde yavru timsah gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Rüyada evde yavru timsah beslemek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek büyük problemler yaşanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu beslemek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek helal kazanç elde edileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Rüyada yavru timsahlar görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, mutlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments