Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah yavrusu yemek

Rüyada timsah yavrusu yemek

Rüyada timsah yavrusu yemek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, huzur içinde yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsah yavrusu yemek gördüyseniz:

  • Ayın ortasına doğru ailenizi ilgilendiren gergin ortamlar veya diyaloglar dikkat gerektiriyor.

Rüyada timsah yavrusu yemek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, gelirinden yana memnun olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizde yavru timsah görmek kötü günler yaşanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada timsah yavrulari görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrusu beslemek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisini geliştireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada yavru timsah görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments