Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tavus kuşu görmek

Rüyada evde tavus kuşu görmek

Rüyada evde tavus kuşu görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, yeni fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Rüyada evde tavus kuşu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada evde tavus kuşu görmek rahatın ve konforun geleceğine, işlerinin çoğalacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalettir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek kazançlı kapıların açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, itibarının ve makamının artacağına inanılır.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments