Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tavus kuşu görmek

Rüyada siyah tavus kuşu görmek

Rüyada siyah tavus kuşu görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, sağlığını geri kazanacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tavus kuşu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada tavus kuşu görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek bekar ise evleneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments