Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu kanadı görmek

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek umutlarını yitireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşu kanadı gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet eder.

Rüyada tavus kuşu öldürmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada tavus kuşu görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments