Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu tüyü görmek

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, evlat sahibi olunacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavus kuşu tüyü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek sorunlarının son bulacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, tabiri caizse can bulacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde tavus kuşu görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments