Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, insanlarla uyumunun artacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evde tavus kuşu görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek aile saadetinin artacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments