Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, her daim Allah yolunda olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, ayağa kalkacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu yavrusu gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tavus kuşu görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, kurtuluşa ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments