Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulur.

Rüyada tavus kuşu yumurtası gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada tavus kuşu yumurtası görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, bahtın açılacağına delalettir.

Rüyada evde tavus kuşu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hak yoluna döneceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments