Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşunu uçarken gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşu öldürmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalettir.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, ilişkiye huzurun geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments