Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde polis görmek

Rüyada evde polis görmek

Rüyada evde polis görmek farklı kişilerle tanışacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulur.

Rüyada evde polis gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Rüyada eve polis geldiğini görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kırılan kalplerin barışacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalettir.

Rüyada evde polis görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polisi evde görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve polis çağırmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan polis görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada polis elbisesi giymek büyük sıkıntılar içine gireceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments