Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin evi aradığını görmek

Rüyada polisin evi aradığını görmek

Rüyada polisin evi aradığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin evi aradığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada polisin evi aradığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada telefonla polis aramak özgüveninde artış yaşanacağına, ünleneceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Rüyada polisi aramak bir işi rakiplerine kaptıracağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla polisi aramak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis aramak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisi aradığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet eder.

Rüyada polisin aradığını görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments