Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan polis görmek

Rüyada ağlayan polis görmek

Rüyada ağlayan polis görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, derdin sona ereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan polis gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Rüyada ağlayan polis görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada polisle kavga ettiğini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada kadın polis görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini polis olarak görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla polis aramak moral bozukluğu yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada polislik sınavını kazanmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments