Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi evde görmek

Rüyada polisi evde görmek

Rüyada polisi evde görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada polisi evde gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret eder.

Rüyada polisin evi aradığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işarettir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, başarıların çoğalacağına alamet eder.

Rüyada evde polis görmek kıdem atlayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisi evde görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet eder.

Rüyada eve polis çağırmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret eder.

Rüyada polis kovalaması görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Rüyada silahla polise yakalanmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments