Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis elbisesi giymek

Rüyada polis elbisesi giymek

Rüyada polis elbisesi giymek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kendisini işine vereceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada polis elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada polis elbisesi giymek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis forması giymek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada polis yeleği giymek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis üniforması giymek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada polis üniforma giymek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun yeşil elbise giymek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments