Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde lamba görmek

Rüyada evde lamba görmek

Rüyada evde lamba görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza delalet eder.

Rüyada evde lamba gördüyseniz:

  • Üzerinde fazla zaman harcadığınız plan, iş, veya projelerinizle ilgili gelişmeler ne yönlü olursa olsun sabırla yaklaşabilir bir yapınız var.

Rüyada evde lamba görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet eder.

Rüyada eve lamba takmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada lambayı açmak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sokak lambası görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Rüyada sarı lamba görmek helal ekmek yiyeceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lüks lamba görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalettir.

Rüyada lamba değiştirmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek iş yaşantısında hırslanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments