Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lamba değiştirmek

Rüyada lamba değiştirmek

Rüyada lamba değiştirmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada lamba değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada lamba değiştirmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, başarılarının devamının geleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada eve lamba takmak hayal kırıklığına uğrayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Rüyada lamba yakmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada elektrik lambası görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış lamba görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski gaz lambası görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, mali krize gireceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada lamba kırmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments