Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lambayı açmak

Rüyada lambayı açmak

Rüyada lambayı açmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada lambayı açmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Rüyada lambayı açmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan lamba görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada bozuk lamba görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gece lambası almak düşmanlarını bile affedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada araba lambası görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada spot lamba görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, özgüveninin artacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kırık lamba görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada lamba değiştirmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, arkadaştan görülecek faydaya, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments