Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak lambası görmek

Rüyada sokak lambası görmek

Rüyada sokak lambası görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, isabetli adımlar atacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine inanılır.

Rüyada sokak lambası gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada sokak lambası görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada sokak lamba görmek ev sahibi olunacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük lamba görmek kalabalıktan uzak olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve lamba takmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada lamba takmak şansının ve bahtının açık olacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami lambası görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada gaz lambası görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, hastalıklarını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada gaz lambası yakmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments