Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve lamba takmak

Rüyada eve lamba takmak

Rüyada eve lamba takmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve lamba takmak gördüyseniz:

  • Bilgi edinmeden cevap vermemeye özen gösterin.

Rüyada eve lamba takmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Rüyada lamba takmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine yorulur.

Rüyada evde lamba görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan lamba görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, düşünceli ve dalgın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı lamba görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lambayı açmak buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde lamba görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, maddi kayıpların olacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada lambayı kapatmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments