Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönük lamba görmek

Rüyada sönük lamba görmek

Rüyada sönük lamba görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sönük lamba gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Rüyada sönük lamba görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kötü karakterli bir kadına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sönük ampul görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sönük mum görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada sönük balon görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, güzel günler için yaşayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sönük top görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada araba lambası görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Rüyada lamba kapatmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, sevinç ve mutluluğa, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lambayı kapatmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments