Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı lamba görmek

Rüyada sarı lamba görmek

Rüyada sarı lamba görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sarı lamba gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada sarı lamba görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada lamba değiştirmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lamba yaktığını görmek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada bozuk lamba görmek rahatının yerinde olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lamba tamir etmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada lüks lamba görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kırgınların barışacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada kırık lamba görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret eder.

Rüyada elektrik lambası görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments