Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks lamba görmek

Rüyada lüks lamba görmek

Rüyada lüks lamba görmek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, başarılı adımlar atılacağına, yoğun duygular yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada lüks lamba gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada lüks lamba görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada lüks lambası görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada bozuk lamba görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada floresan lamba görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan lambalar görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lambayı açmak yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına delalet eder.

Rüyada lambayı kapatmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sarı lamba görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments