Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kurbağa görmek

Rüyada evde kurbağa görmek

Rüyada evde kurbağa görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kurbağa gördüyseniz:

  • Maddi değeri olan şeyleri korumalısınız.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına işarettir.

Rüyada evde kurbağa görmek kendini toparlayamayacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işarettir.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, can derdine düşeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada cebinde kurbağa görmek sorunların bir bir çözüleceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kurbağa görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada su ve kurbağa görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments