Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kurbağa görmek

Rüyada renkli kurbağa görmek

Rüyada renkli kurbağa görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalet eder.

Rüyada renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli kurbağa görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada uçan kurbağa görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine tabir olunur.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işarettir.

Rüyada üzerinde kurbağa görmek bazı adımlar atacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada ağzında kurbağa görmek ölümcül hastalıklara işaret, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kurbağa görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments