Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada eve kurbağa girdiğini gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kurbağa görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve muhabbet kuşu girdiğini görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinlerin eve girdiğini görmek kafasının rahatlayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyunun eve girdiğini görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments