Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde büyük kurbağa görmek

Rüyada evde büyük kurbağa görmek

Rüyada evde büyük kurbağa görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, cebinin para göreceğine, hayatını yoluna sokacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına inanılır.

Rüyada evde büyük kurbağa gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek sıkıntının günden güne artacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, işsiz ise işe gireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada büyük kurbağa görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, maddi varlığının çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kurbağa girdiğini görmek insanlardan uzaklaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments