Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ve kurbağa görmek

Rüyada su ve kurbağa görmek

Rüyada su ve kurbağa görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, gönül gözünün açılacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına inanılır.

Rüyada su ve kurbağa gördüyseniz:

  • Karşı tarafın davranış ya da yaklaşımlarının nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ve kurbağa görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, şifa ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde kurbağa görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kurbağası görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek aynı karşılığı alamayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada renkli kurbağa görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada yavru kurbağa görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Rüyada iri kurbağa görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments