Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebinde kurbağa görmek

Rüyada cebinde kurbağa görmek

Rüyada cebinde kurbağa görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada cebinde kurbağa gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada cebinde kurbağa görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulur.

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinden para çaldırmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde muska görmek kazancını iki kat arttıracağına, yetki ve imza sahibi olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde ekmek görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada cebinde ceviz görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Rüyada cebine yumurta koymak çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, bir sınavdan geçileceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine bozuk para koymak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, iyi bir patron olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments