Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde koli görmek

Rüyada evde koli görmek

Rüyada evde koli görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, fesat kimselerin çıkacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada evde koli gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada evde koli görmek varını yoğunu kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir yenilgi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara kolisi görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Rüyada koli halinde yumurta görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada dolu koli görmek umutlarının tazeleneceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, güzel ameller işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koli göndermek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, toplum için faydalı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada koli yapmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada koli almak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir koli yumurta görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments