Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koli yapmak

Rüyada koli yapmak

Rüyada koli yapmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koli yapmak gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada koli yapmak maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koli kutu görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işarettir.

Rüyada koli toplamak hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Rüyada bir koli yumurta kırmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet eder.

Rüyada koli taşımak yeni bir araca sahip olunacağına, insanları kıracağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Rüyada sigara kolisi görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada koli görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada koli açmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments