Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu koli görmek

Rüyada dolu koli görmek

Rüyada dolu koli görmek hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, gözyaşının dineceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada dolu koli gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada dolu koli görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karton koli görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir koli kitap görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada koli kutuları görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bahtın açık olmasına delalettir.

Rüyada koliyle yumurta görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada koli açmak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta kolisi görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına işarettir.

Rüyada koli taşımak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments